Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.ely-keskus.fi -verkkopalvelua ja on päivitetty 21.9.2020.

Ely-keskus.fi -sivusto on julkaisu vuonna 2013. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään verkkopalvelulta saavutettavuutta.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden tässä vaiheessa itse. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Ely-keskus.fi täyttää saavutettavuusvaatimukset suurilta osin, joissain toiminnallisuuksissa ja sisällöissä voi olla vielä puutteita, mm. värikontrasteissa, aluevalintatoiminnallisuudessa ja liitetiedostoissa.

Sivustolla on sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin, eli toimisto-ohjelmien liitetiedostoja (pdf, doc), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018.

Sivuston uudistus on käynnissä ja sivustosta julkaistaan uusi versio lokakuun 2020 aikana. Ulkopuolinen asiantuntija tulee tekemään uudelle versiolle saavutettavuustestauksen, jonka jälkeen mahdolliset saavutettavuuspuutteet tullaan korjaamaan ja saavutettavuusseloste tullaan päivittämään mahdollisimman pian, viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Saavutettavuuteen liittyvät huomiot puutteista, kysymykset ja palautteet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

  • ely@verkkopalvelut.zendesk.com

Jos et ole tyytyväinen meiltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Päivitetty