Kuvituskuva / Illustrationsbild

Kuulutukset

Alueelliset ELY-keskusten kuulutukset löytyvät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kohdasta halutun alueen.

TIETOA ALUEELTA

Kuulutukset - Pohjois-Savo

Näillä sivulla ilmoitetaan Pohjois-Savon ELY-keskuksen kuulutuksista ja ilmoituksista.

Liikenneasioista listalta löytyvät Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntia koskevat ilmoitukset.

Kalatalousasioiden kuulutukset koskevat seuraavia alueita: Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Häme, Keski-Suomi ja Pirkanmaa.

2018

Yleisötilaisuudet

Muut kuulutukset, ilmoitukset ja haut

Liikenne ja infrastruktuuri

  • Ei kuulutuksia

Ympäristö

  • Kuuleminen pohjavesialueiden luokitusten ja rajausten tarkistamisesta 21.1.-4.3.2019. Kaikilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä ja mahdollisia lisätietoja kuultavana olevista asioista. Pohjois-Savossa luokitukset ja rajaukset on päivitetty niiden pohjavesialueiden osalta, joiden pääsijaintikunnat ovat Keitele, Kuopio, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Varkaus ja Vesanto. Lisäksi kuullaan Tuusniemellä sijaitsevan Kiiskiniemenkankaan rajausmuutoksesta.
    Kuulutus I Tausta-aineistot ja lisätietoa (ymparisto.fi)

Elinkeinot

  • Ei kuulutuksia

Kalatalous

  • Kuulutus yleistiedoksiannosta; ELY-keskus asettaa kalastuslain (379/2015) 129 §:n nojalla koolle kutsuttavien kalatalousalueiden ensimmäisten yleiskokousten kokouskutsut ja kokouspöytäkirjat nähtäville 2.1.2019 alkaen ELY-keskusten verkkosivulle www.ely-keskus.fi/web/ely/kalatalousalueiden-ensimmaiset-yleiskokoukset. Tämä kuulutus on nähtävillä Pohjois-Savon ELY-keskuksen verkkosivulla ja kalatalouspalveluja tarjoavien toimipisteiden ilmoitustauluilla 2.1.2019 – 1.3.2019 välisen ajan.

Päivitetty

oikopolut