Projektit ja hankkeet - Satakunta

Satakunnan automaatio-, ohjelmointi-, ja robotiikkaklusteri tarjoaa uramahdollisuuksia

Satakunnassa sijaitsee ainutlaatuinen yritys- ja tutkimuskeskittymä. Robocoast-klusteri  tarjoaa monipuolisia urapolkuja erityisesti insinööreille ja diplomi-insinööreille sekä myös muille korkeakoulutetuille.

Sata osaajaa Satakuntaan.Satakunnan ELY-keskuksen Robocoast Rekry -pilottihanke tarjoaa yrityksille tehostettua työnvälitystä yksityisen henkilöstöpalveluyrityksen ja julkisten TE-palveluiden avulla. Työnhakijoille tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia kasvavissa yrityksissä. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä rekrytoinnin asiantuntijoihin!

  • Olli Sipilä, olli.sipila(at)ely-keskus.fi, 0295 022 051
  • Saijaleena Sivula-Virtanen, saijaleena.sivula-virtanen(at)te-toimisto.fi, 0295 045 082

Pilotti rahoitetaan osana työ- ja elinkeinoministeriön työnvälityksen kärkihankkeita. Pilotin toteutusaika päättyy 30.11.2020. Lisätietoja pilotista antaa projektikoordinaattori Olli Sipilä, p. 0295 022 051.

Ohjelmakausi 2014-2020

Lisätietoa ohjelmakauden 2014-2020 rakennerahastojen EU-rahoituksesta saat Rakennerahastot.fi –verkkopalvelusta. Satakunnan alueen asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät sivun alta www.rakennerahastot.fi/web/lansi-suomen-suuralue/ely.

INKA Satakunta-hanke

Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama INKA Satakunta – Innovatiiviset kasvupalvelut Satakunnassa -ESR-projekti pilotoi ja kehittää uusia palveluja ja palvelumalleja henkilöasiakkaille tulevaan maakunta- ja kasvupalvelu-uudistukseen liittyen. Projektin toiminta-aika on 1.8.2018 - 31.7.2021.

Klikkaa tästä hankkeen ELY-keskuksen omalle projektisivulle

SataPolku-hanke

Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama ESR-hanke SataPolku on päättynyt eikä hankkeen verkkosivuja enää päivitetä. Hankkeen tavoitteena oli parantaa viranomaisten ja välityömarkkinoiden vaikuttavuutta ja täten edistää rakennetyöttömyyden purkua Satakunnassa.

Klikkaa tästä hankkeen www-sivuille.
Klikkaa tästä hankkeen ELY-keskuksen omalle projektisivulle.

Päivitetty

oikopolut