› Takaisin graafiseen esitykseen

Otsikko: Elinkeinot. Kuvassa kaivostunneli.

ELY-keskukset tukevat pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta. 

ELY-keskuksen asiantuntijoilta saa lisätietoja rahoituslinjauksista, hankkeen soveltuvuudesta rahoitukseen ja tuen hakemisesta. ELY-keskuksen tavoitteena on nopeuttaa erityisesti pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä, kansainvälistymistä ja pääsyä ulkomaisille markkinoille mm. tarjoamalla tietoa, neuvontaa ja käytännön apua kansainvälistymisstrategian laatimisessa.

ELY-keskusten tehtävänä on maaseutuelinkeinojen kehittäminen ja maaseudun elinvoimaisuuden turvaaminen. Tavoitteena on maa- ja metsätalouden kilpailukyvyn parantaminen sekä kalatalouden ja muiden maaseudun elinkeinojen edistäminen.

ELY-keskukset vastaavat alueellisista kalatalousasioista. Kalatalousasioita hoidetaan 11 ELY-keskuksessa.  Ahvenanmaalla kalataloudesta vastaava viranomainen on Ahvenanmaan maakuntahallitus.

TIETOA ALUEELTA

Elinkeinot - Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus tukee yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla rahoitus-, neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja. ELY-keskuksessa on palveluja niin yrityksen perustajalle kuin toimintaansa kehittävällekin yritykselle.

Yritys-Suomi puhelinpalvelu neuvoo alkavia ja toimivia yrityksiä ELY-keskuksen ja muitten julkisten toimijoiden yrityspalveluissa.

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut tarjoavat Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä.

Esitteitä


Päivitetty